HAVANA DEN HAAG

HAVANA DEN HAAG Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Havana Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 15:21 The food, specially their fajitas, is very good. I ordered the food to be picked up at 20:30. I arrived 10 min late but still had to wait 15min for my order to be ready
21 feb 2022 om 9:43 Veel en goed eten netjes ingepakt en is nog warm als het bezorgd wordt volgende keer weer hier bestellen
20 feb 2022 om 20:20 Had van tevoren besteld voor een later tijdstip en toch kwam het nog circa 40min later aan
13 feb 2022 om 21:12 Great drinks. Tonight my drinks seemed stronger than with the past 2 orders.
13 feb 2022 om 20:23 Top
6 feb 2022 om 11:34 Food was ok, except for the fries that were missing (just sauces delivered) and also no drinks. The delivery person didn't know were the rest were and the restaurant either. Disappointing
13 dec 2021 om 20:50 Eten was helaas koud toen het aankwam. Hierdoor was de ‘gesmolten kaas’ op de nacho’s niet meer gesmolten. Alles was droog en slap. De ribs hadden geen smaak en het vlees was niet mals. Voor wat we ervoor hadden betaald was het echt teleurstellend.
10 dec 2021 om 20:38 Eten was top. De bezorgtijd was lang. De bestelling kwam na 70 minuten. De nacho's waren helemaal slap aangekomen.
28 nov 2021 om 19:14 Was weer heerlijk genieten
13 nov 2021 om 20:57 Om 17:00u besteld voor 18;45u. Eten werd pas na 20;00u bezorgd. Snap dat het druk kan zijn op zaterdag, maar dit duurde wel heel erg lang.